Женският вампир –  Мария Хосе Христена е майка на четири

...
Женският вампир –  Мария Хосе Христена е майка на четири
Коментари Харесай

Най-шокиращите хора на планетата

Женският върколак –  Мария Хосе Христена е майка на четири деца, занаятчия на татуировки и някогашен помощник-съдия. 90% от тялото на Мария е покрито с татуировки. В допълнение, тя има пиърсинги, подкожни титанови плочи, създавайки заблуда за рога и импланти на странни зъби, заради което я назовават женски върколак. Нейният външен тип удивлява даже опитни татуирани актьори. Тя е много известна и постоянно се появява по малкия екран.

Мъжкият връх в пиърсинга се пада на IT – експертът Ролф Бухолц, който е на 55 години и  живее в Германия.

Той, има по тялото си 453 железни части. Освен пиърсинга,  има и магнити на върха на всичките си пръсти, силиконови рога на челото и голяма татуировка на гърба си, която е рисувана близо 10-15 години.

Преди 17 години Пол Карсън бил лекуван за кожно заболяване благодарение на колоидно сребро и по-късно станал наследник.

Тогава в Съединените щати почнали да не разрешават опиатите, в които участва сребро, тъй като предизвиква аргария (необратима пигментация на кожата). Когато взаимодейства със слънчевите лъчи, среброто трансформира естествения цвят на кожата в тъмносин. Този човек умира през 2013 година от сърдечен удар.

 Ю Жехан живее в Китай и се счита за най-косматия човек на планетата. Почти цялото му тяло /96%/ е покрито с косми.

Майра Хилс е дамата с най-големите гърди. Тя е притежател на най-големите гръдни импланти в света. Казва, че няма здравословни проблеми и се усеща доста удобно с толкоз огромен бюст.  И изобщо не мисли какво ще стане с нея след 10 години.

 96% от тялото на Джулия Гнус е с татуировки . По-рано момичето имало проблеми с кожата и с цел да ги скрие почнало да си прави татуировка, само че по-късно й станало мъчно да се спре. В момента Джулия е най-татуираната жена в света.

Микел Руфинели има най-широките бедра в света. Ширината им е  2.44 метра.

Валерия Лукянова доста наподобява на Куклата Барби. Светът научи за това след публикуването на фотоси в интернет. Украинският модел упорства, че външният му тип е 100% натурален, като се изключи гръдните импланти. За да наподобява по този начин, Валерия се нуждае от доста пари, в това число ежедневни извършения във фитнеса и специфични диети.

Източник: iskamdaznam.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР